Menü

150gr rágcsálóírtó pép Biotoll

A rágcsálóirtó pép a legkönnyebben fogyasztható irtószer kistestű rágcsáló kártevők számára. Kitűnő csalétek, amely erősen vonzza mind az egereket, mind a patkányokat. A gondosan válogatott összetevők garantálják a hatásosságot. A Ratimor Plus pép sokáig zamatos marad a hozzáadott olajoktól és zsiradéktól. Most egyszerűen kipróbálhatod, válaszd a házhoz szállítási lehetőséget!
Ár:
895 Ft
Cikkszám: IRMPB150MTBF
Elérhetőség: Raktáron van!
Várható szállítás: 2022. október 10.

Raktárkészlet 2 információ

Áruházunk külső raktáron lévő termékeket is forgalmaz, amelyek esetében a beszerzési és kiszállítási idő meghosszabbodik! A külső raktáron lévő termékek esetében előzetes egyeztetés szükséges! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Telefonszám: +36 20 500 6297
E-mail cím: ugyfelszolgalat@royalfarm.hu
 • Búza ikon
  Folyamatosan kedvező árak
 • Tojás ikon
  Vásárlás utáni támogatás
 • Bio ikon
  100%-ban természetes
 • Farmer ikon
  Viszonteladói partner program
 • Tojás csirke ikon
  Gyors kiszállítás és nagy raktárkészlet

Általános információk

Biotoll rágcsálóirtó pép

Biotoll Ratimor rágcsálóirtó pép

Eleged van a rágcsálókból? Egerek, netán patkányok keserítik meg az életedet? Ne keress tovább, a Ratimor rágcsálóirtó pép tökéletes megoldást kínál számodra. Bizonyítottan az egyik leghatékonyabb szer.

Kártevőírtás előnyökkel

A hozzáadott olajoktól és zsíroktól a pép sokáig zamatos marad, így erősen vonzza a rágcsálókat. Az adalékanyagok megakadályozzák az oxidálódást, így hosszan felhasználhatóvá teszik a szert. Késleltetett hatású anyagot tartalmaz, ezért elég két-háromnaponta kihelyezni a csalétket.

A pép a csalétek legkönnyebben fogyasztható formája az irtószereknek, melyet tovább emelnek az előnyök a hozzáadott olajtól.

Könnyű alkalmazás, kiváló eredmény

A használata igazán egyszerű, csak helyezd ki a kártevők vonulási útvonalának közelében – ezután hátra is dőlhetsz a karosszékedben, mert az irtószer garantáltan elvégzi a dolgát. A csalétek ugyanis olyan vonzó a rágcsálók számára, hogy nem tudnak ellenállni neki. Még akkor sem, ha egyébként bőséges eleség áll rendelkezésükre.

Egér- és patkányirtás biztonságosan

Fontos, hogy a rágcsálóirtó pépet úgy kell kihelyezni, hogy háziállatok és kisgyermekek ne férjenek hozzá! A szer olyan anyagot tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlen emberi fogyasztást, mivel számunkra a szer kellemetlen ízű.

Tömege: 150 g

Műszaki paraméterek

Tömege 150g
A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés