Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
9.475 Ft

2 bejáratú csapda, 43x14x11 cm

Ár:
9.475 Ft

A kártevők ellen készült csapdáink használatával az állatok életét nem veszélyezteti, élve tudja elfogni őket. A csapdák különböző méretben érhetőek el, így különféle állatok befogására alkalmasak.

Új modell 2 bejáratú csapda 43x14x11cm 
Alkalmas patkányok, rágcsálók és egerek számára. A dupla bejárat révén nagyobb fogási esélyt biztosít. Egyes állatok nagyon félénkek és óvatosak, és kevésbé valószínű, hogy a hátul zárt ketrecbe bemennek. A két oldalról nyitott ketrecnél (kettős bejárat) az állat átlát a ketrecen, és hajlamosabb lesz belépni a ketrecbe. Lecsapódás után speciális biztonsági konzolok blokkolják az ajtókat.  Mivel ennek a ketrecnek az ajtaja a ketrec külső oldalára van felszerelve, előfordulhat, hogy az ajtó nem záródik megfelelően egy akadály vagy fű miatt. Ügyeljen a magasabb növényzetre (fűre) és az akadályokra. Ezért mindig helyezze a ketrecet sima felületre. 

Cikkszám: VK43-2
Elérhetőség: Raktáron van!
Várható szállítás: 2023. február 08.
Áruházunk külső raktáron lévő termékeket is forgalmaz, amelyek esetében a beszerzési és kiszállítási idő meghosszabbodik! A külső raktáron lévő termékek esetében előzetes egyeztetés szükséges! Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot amennyiben külső raktáron van a termék és meg szeretné vásárolni!
Telefonszám: +36 20 500 6297
E-mail cím: ugyfelszolgalat@royalfarm.hu

Leírás és Paraméterek

Hasonló termékek

MIÉRT A ROYALFARMOT VÁLASSZAM ?

FOLYAMATOSAN KEDVEZŐ ÁRAK
FOLYAMATOSAN KEDVEZŐ ÁRAK
VÁSÁRLÁS UTÁNI TÁMOGATÁS
VÁSÁRLÁS UTÁNI TÁMOGATÁS
100%-BAN TERMÉSZETES
100%-BAN TERMÉSZETES
VISZONTELADÓI PARTNER PROGRAM
VISZONTELADÓI PARTNER PROGRAM
GYORS KISZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁRKÉSZLET
GYORS KISZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁRKÉSZLET