Menü

2 bejáratú csapda, 43x14x11 cm

A kártevők ellen készült csapdáink használatával az állatok életét nem veszélyezteti, élve tudja elfogni őket. A csapdák különböző méretben érhetőek el, így különféle állatok befogására alkalmasak.

Új modell 2 bejáratú csapda 43x14x11cm 
Alkalmas patkányok, rágcsálók és egerek számára. A dupla bejárat révén nagyobb fogási esélyt biztosít. Egyes állatok nagyon félénkek és óvatosak, és kevésbé valószínű, hogy a hátul zárt ketrecbe bemennek. A két oldalról nyitott ketrecnél (kettős bejárat) az állat átlát a ketrecen, és hajlamosabb lesz belépni a ketrecbe. Lecsapódás után speciális biztonsági konzolok blokkolják az ajtókat.  Mivel ennek a ketrecnek az ajtaja a ketrec külső oldalára van felszerelve, előfordulhat, hogy az ajtó nem záródik megfelelően egy akadály vagy fű miatt. Ügyeljen a magasabb növényzetre (fűre) és az akadályokra. Ezért mindig helyezze a ketrecet sima felületre. 

Ár:
9.475 Ft
Cikkszám: VK43-2
Elérhetőség: Raktáron van!
Várható szállítás: 2022. október 10.

Raktárkészlet 2 információ

Áruházunk külső raktáron lévő termékeket is forgalmaz, amelyek esetében a beszerzési és kiszállítási idő meghosszabbodik! A külső raktáron lévő termékek esetében előzetes egyeztetés szükséges! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Telefonszám: +36 20 500 6297
E-mail cím: ugyfelszolgalat@royalfarm.hu
 • Búza ikon
  Folyamatosan kedvező árak
 • Tojás ikon
  Vásárlás utáni támogatás
 • Bio ikon
  100%-ban természetes
 • Farmer ikon
  Viszonteladói partner program
 • Tojás csirke ikon
  Gyors kiszállítás és nagy raktárkészlet

Általános információk

A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés