Menü

A kártevők elleni védelem

A kártevők elleni védelem

A kártevők sok borsot törnek a gazdák orra alá. Könnyen elszaporodhatnak és akkor bizony nehéz őket eltakarítani a portáról, hiába őrködik a háznál egy-két macska is. A kerttulajdonosok észlelhetik, mekkora károkat tudnak okozni a rágcsálók a gyömölcsösben, zöldségkertben, vagy akár a díszkertben is. A védekezés ellenük nem könnyű, de nem is lehetetlen kihívás.

Ilyen kártevők lehetnek például a mezei egerek. Ők leggyakrabban ősszel keresnek védelmet az emberek közelében, csűrökben, ólakban vethetik meg lábukat. Itt akár szaporodhatnak is, azonban meglátni őket közel sem egyszerű, hiszen éjszakai állatok.

A hörcsög manapság kedvelt házikedvencnek számít, ugyanakkor, ha kiterjedt kolóniában bukkan fel telkünkön, bizony rengeteg galibát okozhat, akár egész gabonaföldek terméseit is megsemmisítheti.

A mezei pocok a hörcsöghöz hasonlóan földalatti járatokban él. Igen falánk állat, egyaránt szívesen elfogyasztja a gabona- vagy a zöldségféléket is. Leginkább a nyári napokon szaporodnak.

A patkányok és egerek mostanában ismét nagyobb gondokat jelentenek, de ők már nem csak vidéken, hanem a nagyvárosokban is. Elsősorban elhanyagolt környezetben bukkannak fel, például szemétlerakó helyeknél. Amellett, hogy nagy károkat tudnak okozni az éléskamrában, akár lakástüzet is eredményezhetnek a vezetékek megrágásával. Sőt, egészségünket is súlyosan veszélyeztethetik. Az ürülékük felhalmozódása például ronthatja az asztmások vagy allergiások állapotát is. Ezen kívül terjeszthetik a Weil-kórt vagy a sertéspestist is.

Kártevőirtó eszközeink, csapdáink abban nyújtanak Önnek segítséget, hogy ez ne történhessen meg. Csapdáink magas minőségű, kiváló alapanyagokból és modern technológiával készülnek, így nem lesz gondja a kártevőkre.

Amikor kártevőirtó eszközt választunk, fontos szempont, hogy ne szennyezzük környezetünket. Megfelelő választás lehet tehát a célra egy rácsos patkánycsapda. Használatához mindössze egy csalétket kell helyezni bennük, ráadásul azonnal felállíthatóak, kihelyezhetőek.

A kártevők ellen készült csapdáink használatával az állatok életét nem veszélyezteti, élve tudja elfogni őket. A csapdák különböző méretben érhetőek el, így különféle állatok befogására alkalmasak.

Az Élve-fogó patkány csapdánk például egy horganyzott lemezből készült, kiváló csapdázási eredményekkel rendelkező csapda, amely alkalmas pl. egy patkány vagy több egér befogására is. Ennek a csapdának a két rövidebbik végén elhelyezkedő bejárati ajtók olyan billenő mechanizmussal készültek, hogy befelé akadálytalanul beengedi az egereket, kifelé viszont teljesen lezár, így nincs kiút a csapdából. A doboz fedelén van egy ablak, így a sikeres befogás a doboz felnyitása nélkül ellenőrizhető. Az élve-fogó fémdoboz gyermekek és háziállatok szempontjából is teljesen biztonságos, sokszor felhasználható, és környezetkímélő termék.

Kínálatunkban megtalálhatóak még:

Tartalomhoz tartozó címkék: csapdák kártevőírtás
A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés