Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Egy családi grillezés története

Egy családi grillezés története

Egy napsütéses csodás reggelen, mikor főhősünk felébredt és még félig álmosan kikandikált az ablakon, abban a pillanatban eldöntötte, hogy Ő bizony grillezni fog a hétvégén a családdal. De vajon vannak-e itthon a grillezéshez kiegészítők? – morfondírozott magában.

Jenő egy kisvárosban éldegélt boldogan a feleségével és fiúkkal, a kicsi Kornélkával. Jenő a szokásos reggeli kávéja után elment a hivatalba dolgozni, de megígérte nejének, hogy amint hazaér, alaposan utánanéz a grillezéshez szükséges eszközöknek.

Jenő egy megbízható ember, így amint hazaért, - betartva ígéretét - azonnal gép elé ült és elkezdett böngészni a különböző blogcikkek között. 1 óra kutatás után sokkal okosabb lett, szinte szakértőjévé vált a grillezésnek. Hogy frissen szerzett ismereteit átadhassa az ifjú generáció számára, rögtön oda is hívta a tudásra szomjazó ifjú Kornélkát. A fiúcska tátott szájjal figyelte édesapját, ahogy lelkesen mesélte a legfontosabb tudnivalókat a grillezés kapcsán:

 

Figyelj jól Kornélka, ’Jenő Séf’ most elmondja Neked a legszükségesebb kellékeit egy szuper grillezésnek!

Először is a grillsütők típusait ismertetném: elektromos, gáz, vagy faszenes grillek állnak rendelkezésünkre a piacon, de mi a faszeneset fogjuk választani, mivel a faszénnel való sütést tartják a legnagyobb kihívásnak, ezért úgy gondolom, hogy rátermett személyiségemhez ez áll a legközelebb. Továbbá a faszén, faszénbrikett jobban ízesíti a húsokat, remek füstös ízt ad nekik. Egy jó grillsütő ismérve a nagy sütőfelület. Fő kritérium még, hogy stabil lábakon álljon, továbbá a jó szellőzés és a jó fedés is fontos szempont.

 

A faszénbegyújtó hordóval egyszerűen izzíthatjuk be a brikettet. Használat során a hordót a grillre kell helyeznünk, újságpapírt teszünk a hordó aljára és feltöltjük faszénnel. Ezután már csak meg kell gyújtani a papírt a hordó alján található lyukakon keresztül, ezután már hallani is fogjuk a pattogást, ami azt jelzi, hogy nemsokára kezdhetjük a húsok sütését.

 

A levegőfújó megkönnyíti a dolgunkat, segítségével begyújthatjuk a faszenet és izzíthatjuk a parazsat. Azt tudtad Kornélka, hogy az oxigén táplálja az égést? Majd kipróbálhatod Te is, de persze csakis a felügyeletem mellett!

 

A hússütést megkönnyítő kiegészítőkre is szükségünk lesz:

A húscsipesszel könnyedén forgathatjuk majd a húsokat a rácson, a grillnyársakra felhúzva pedig majd édesanyád kedvencét, a zöldséges csirkesaslikot készítjük majd el. Az elkészült ételeket le kell fednünk egy hálóval, hogy ne a legyek egyék meg, úgyhogy azt is beszerezzük.

 

Jenő a legjobb webáruházból szerette volna mindezeket beszerezni, ezért felhívta legjobb barátját Sanyit, mert Sanyi ’mindenhez is’ ért:

­ Kedves barátom, Neked a Royalfarm webshopra van szükséged, mert Ők a legjobbak grill kiegészítők terén. Illetve több évtizedes múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkeznek a tartástechnológia és keltetéstechnológia területén. Erről jobb ha tudsz Jenő, mert említetted már, hogy haszonállatokkal szeretnél foglalkozni a közeljövőben. Kerti kiegészítőket is forgalmaznak a kertszépítéshez, és kiváló minőségű vetőmagokat is tudsz tőlük vásárolni. Rugalmasan kezelnek minden felmerülő problémát, mivel fontos számukra, hogy vásárlóik elégedettek legyenek, és azt kapják, amire számítottak.

 

Jenő, miután megnézte a Royalfarm webáruházát és látta a hatalmas kínálatot, úgy döntött, hogy a grillezéshez szükséges kiegészítők mellé még kosarába rak pár dolgot, például a húsbillog nagyon megtetszett neki, mert azt eddig csak western filmekben látott.

 

 

A megrendelt termékek villámgyorsan megérkeztek, a grillezés nagyon jól sikerült, Kornélka kipróbálta a levegőfújót és még Sanyit is meghívták a kerti sütögetésre.

 

Köszönjük Royalfarm! ❤ https://www.royalfarm.hu/