Menü

GarlisOil

Kiegészítő takarmánykeverék a galambok számára.
Ár:
1.900 Ft
Cikkszám: OV OGA
Elérhetőség: Raktáron van!
Várható szállítás: 2022. december 05.

Raktárkészlet 2 információ

Áruházunk külső raktáron lévő termékeket is forgalmaz, amelyek esetében a beszerzési és kiszállítási idő meghosszabbodik! A külső raktáron lévő termékek esetében előzetes egyeztetés szükséges! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Telefonszám: +36 20 500 6297
E-mail cím: ugyfelszolgalat@royalfarm.hu
 • Búza ikon
  Folyamatosan kedvező árak
 • Tojás ikon
  Vásárlás utáni támogatás
 • Bio ikon
  100%-ban természetes
 • Farmer ikon
  Viszonteladói partner program
 • Tojás csirke ikon
  Gyors kiszállítás és nagy raktárkészlet

Általános információk

Analitikai komponensek: páratartalom 98%, nyersolajok és zsírok 97,6%, nyers hamu 2,1%, nyersfehérje 0,0%, nátrium 0,0%, nyersrost 0,0%, lizin 0,0%, metionin 0,0%
Összetétel: Fokhagymaolaj, szójabab olaj.
Tulajdonságok: A fokhagymaolaj, mint természetes anyag, stimulálja az emésztést, kedvezően befolyásolja az emésztőrendszer megfelelő működését és javítja a galamb immunrendszerének működését. A fokhagyma hatóanyagai olyan környezetet teremtenek, amely mentes baktériumoktól, gombáktól és vírusoktól. A szójabab-olaj energiaforrás, és a zsírelátónak nevezett lecitin aprítja a zsírokat részecskékké és megakadályozza, hogy azok tapadjanak az erekhez. Támogatja az izmok kitartását. Az E-vitamin növeli a vitalitást (az ifjúság vitaminjának tekintik).
Adagolás: 10–15 ml GarlisOil-t öntsünk 1 kg takarmányra és alaposan keverjük össze. Egy újabb por alakú készítmény (például OregaStar, GardenMix, RobAut, sörélesztő + protein) adható az előkészített részhez.
A GarlisOil-t heti 1-2 alkalommal egész évben érdemes használni.
Nettó térfogat: 250 ml
Felelős szervezet / Gyártó: OVIGOR Sp. z o.o., ul. Gawędy 70 45-111 Opole - Lengyelország www.ovigor.eu, Vet. ID: αPL1661017p
A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés