Menü

HECHT 1000 - Elektromos fűnyíró 1000w

Elektromos fűnyíró 32 cm munkaszélességgel. Teljesítményfelvétel 1000 W. Kosár térfogata 35 l. Nem önjáró. A fűnyíró kb. 500 m2-es területek nyírására alkalmas.
Ár:
20.990 Ft
Cikkszám: HECHT1000
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. augusztus 05.

Raktárkészlet 2 információ

Áruházunk külső raktáron lévő termékeket is forgalmaz, amelyek esetében a beszerzési és kiszállítási idő meghosszabbodik! A külső raktáron lévő termékek esetében előzetes egyeztetés szükséges! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Telefonszám: +36 20 500 6297
E-mail cím: ugyfelszolgalat@royalfarm.hu
 • Búza ikon
  Folyamatosan kedvező árak
 • Tojás ikon
  Vásárlás utáni támogatás
 • Bio ikon
  100%-ban természetes
 • Farmer ikon
  Viszonteladói partner program
 • Tojás csirke ikon
  Gyors kiszállítás és nagy raktárkészlet

Általános információk

A HECHT 1000 a legkisebb teljesítményű, 1000 W fűnyíró, amit kínálatunkban megtalál, maximum 400 m2 karbantartására ajánljuk. A tartós műanyag háznak köszönhetően értük el, hogy súlya csak 8,9 kg. További előnye, hogy ellenáll a korróziónak. A forgó kés munkaszélessége 32 cm, és a vágási magasság 25 - 55 mm-es tartományban állítható. A levágott fű összegyűjtéséről 35 literes kosár gondoskodik. A könnyű mozgatás érdekében a házat fogantyúval láttuk el, és a fő fogantyút szárnyas anyával rögzítettük, hogy megkönnyítsük Önnek a szétszerelését, így alig foglal helyet a kerti tárolóban. Az egyszerű kezelésének és kompakt méreteinek köszönhetően ez a fűnyíró nagyon közkedvelt a nyaralókban, kiskertekben és minden olyan helyen, ahol kis területen kell füvet vágni. Az elektromos motornak köszönhetően szinte alig igényel karbantartást. Ennek a fűnyírónak is természetesen tartozéka a biztonsági kapcsoló és a vezeték feszülését megakadályozó hurok. A termék előnyei: Nagy teljesítményű, magas forgónyomatékú motor A fűnyíró kiválóan alkalmas az olyan kisebb területek karbantartására, ahol súlya miatt könnyen kezelhető A felhasználó értékelni fogja a gép könnyű karbantartását és kezelését A fogantyúval ellátott műanyag fűgyűjtó kosár lehetővé teszi a fű könnyű kiszórását A fogantyú szétszedhető, ezért könnyebb a szállítása és tárolása Vágómagasság beállítása Hátulkidobós kialakítás

Műszaki paraméterek

munkaszélesség 32 cm
tömeg 8,9 kg
vágási magasság 25-55 mm
gyűjtőkosár 35 l
teljesítmény 1000 W
műanyag ház x
ajánlott terület 500 m2
kerekek első/hátsó átmérője 5/5 coll
A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés