Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
119.990 Ft

HECHT 546 SX - Benzinmotoros önjáró fűnyíró

Ár:
119.990 Ft

Előnyök

 • Minőségi benzinmotor OHV rendszerrel 150 cm 3
 • A nagy nyomaték még vastagabb fűvel is elbír
 • A 3,5 km/h sebességnek köszönhetően a fűnyírás gyorsabb és kevésbé megerőltető
 • A felhasználók értékelni fogják a tartós fémkeretet
 • A fogantyúk gyors összecsukása a könnyebb szállítás és a garázsban való helytakarékosság érdekében
 • Kényelmes párnázott fogantyúk, amelyek növelik a felhasználó kényelmét munka közben
 • A 7 hüvelykes első és 10 hüvelykes hátsó kerekek javítják a kezelhetőséget nyírás közben, és inkább kivételt képeznek ebben a kategóriában.
 • A kerekek kiváló minőségű golyóscsapágyakkal rendelkeznek, ami minimálisra csökkenti az ellenállást
 • Az első lökhárító védelemként szolgál, és egyben tartalmaz egy fogantyút az alkalmi szállításhoz
 • A fűnyírási magasság központi állítása növeli a munkavégzés kényelmét
 • Minőségi kombinált gyűjtőedény műanyag tetővel, töltésjelzővel
 • A kosár erős, lélegző anyagból készült kerülete javítja a légáramlást, így garantált a nagyszerű fűgyűjtemény
 • A modern sebességváltó hosszabb élettartamot garantál

HECHT 546 SX önjáró fűnyíró egy tartós fűnyíró kis és közepes méretű kertek rendszeres karbantartására 1200 m 2 -ig . Alapja egy masszív acélváz, amely 2,7 ​​kW névleges teljesítményű, 150 cm 3 kapacitású HECHT OHV motorral van felszerelve , amely egy 46 cm-es vágószélességű forgó acélkést hajt meg . A mozgást a golyóscsapágyakra szerelt kerekek biztosítják, amelyek helyzete egyetlen karral változtatható az vágási magasság 25-75 mm tartományban állítható.

A hatalmas feldolgozás ellenére a fűnyíró mindössze 32 kg-ot nyom. Egy 55 l-es műanyagból és tartós anyagból készült kosár a levágott fű felfogására szolgál , amely visszacsapó szeleppel van felszerelve a töltési szint jobb szabályozása érdekében. A légáramlás változása miatt ez a csappantyú a kosár töltöttségétől függően változtatja a helyzetét, így a kezelőnek mindig van rálátása a kosár tartalmára. A szilárdan rögzített fogantyú a szárnyas anyák használatának köszönhetően könnyen összecsukható, és a fűnyíró összes fő vezérlőeleme könnyen elérhető rajta. A párnázott fogantyú, amely csökkenti a rezgések átadását, kellemes. 

Cikkszám: HECHT546SX
Várható szállítási költség: 1.825 Ft
Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. június 05.

Leírás és Paraméterek

A HECHT 546 SX önjáró fűnyíró kis- és közepes méretű területek karbantartására alkalmas, 1000 m2-es területig. Alapja a robusztus acél váz, amire 3,4 HP, 135 cm3-es HECHT OHV motort szereltünk. Ez a motor hajtja a 46 cm-es munkaszélességű forgó késeket. A fűnyíró mozgásáról a csapágyazott kerekek gondoskodnak, a vágási magasságot pedig központilag egyetlen kar segítségével lehet beállítani, 25-65 mm-es tartományban. Annak ellenére, hogy a fűnyíró váza nagyon masszív, csak 32 kg-t nyom. A levágott fű összegyűjtése 55 literes kosárba történik, ami töltöttségi szint jelzővel van ellátva. Ez a jelző a levegő áramlásától függően változtatja a helyzetét, amiből következtetni lehet a kosár telítettségére. A fogantyú a szárnyas anyáknak köszönhetően könnyen összeszerelhető, és könnyen elérhető róla az összes főbb kezelőszerv. A kellemesen párnázott fogantyú enyhíti az átvitt rezgéseket. A 2016 után gyártott modelleken nincs a fogantyún panel. A termék előnyei: Minőségi, OHV 139 ccm rendszerű benzinmotor A magas forgónyomatéknak köszönhetően nem okoz gondot a sűrűbb gyep sem Közepes telkek karbantartására alkalmas A 3,5 km/h menetsebességnek köszönhetően a fűnyírás könnyebb és kevésbé megterhelő A felhasználók értékelni fogják a külső hatásoknak ellenálló fém alvázat Gyorsan összecsukható fogantyú a könnyebb szállítás, és az Ön garázsában való helytakarékosság érdekében A puha markolattal ellátott kényelmes fogantyú növeli a komfortos használatot a munka során A fűnyírásnál történő kezelését megkönnyíti az első 7 colos és a hátsó 10 colos kerék, ami ezen kategórián belül inkább kivételnek számít. A kerekek minőségi golyós csapágyakkal vannak ellátva, ami minimálisra csökkenti az ellenállást Az elülső ütköző a gép védelmét szolgálja, és egyúttal fogantyúval is el van látva az esetleges hordozáshoz A vágómagasság központilag történő beállítása növeli a kényelmet a munka során Minőségi, műanyag fedéllel és töltöttségi szintet kijelző berendezéssel ellátott fűgyűjtő kosár A gyűjtőkosár falai légáteresztő szövetből készültek, ez javítja légáramlást és a fűgyűjtés minőségét biztosítja A modern sebességváltó biztosítja a gép hosszabb élettartamát
motor HECHT OHV
munkaszélesség 46 cm
tömeg 32 kg
vágási magasság 25-75 mm
fémházas nem
gyűjtőkosár 55 l
motor térfogat 150 cm3
teljesítmény SAE J1940 szerint 3,4 HP
ajánlott terület 1000 m2
kerekek első/hátsó átmérője 7/10 coll
max. nyomaték 6,8 Nm

Hasonló termékek

Cikkszám: HECHT1802S
Központi raktáron
119.990 Ft
Cikkszám: HECHT543SX
Központi raktáron
119.990 Ft
Cikkszám: HECHT547SXW
Központi raktáron
124.990 Ft
Cikkszám: HECHT547SWR
Központi raktáron
129.990 Ft
Cikkszám: HECHT1803S5IN1
Központi raktáron
129.990 Ft
Cikkszám: HECHT543SW5IN1
Központi raktáron
139.990 Ft

MIÉRT A ROYALFARMOT VÁLASSZAM ?

FOLYAMATOSAN KEDVEZŐ ÁRAK
FOLYAMATOSAN KEDVEZŐ ÁRAK
VÁSÁRLÁS UTÁNI TÁMOGATÁS
VÁSÁRLÁS UTÁNI TÁMOGATÁS
100%-BAN TERMÉSZETES
100%-BAN TERMÉSZETES
VISZONTELADÓI PARTNER PROGRAM
VISZONTELADÓI PARTNER PROGRAM
GYORS KISZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁRKÉSZLET
GYORS KISZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁRKÉSZLET