Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
31.990 Ft

HECHT 9250 - Akkumulátoros lombfúvó, akku+töltő nem tartozék

Ár:
31.990 Ft

Akkus lombfúvó akár 162 km/h légsebességgel. Levegőtérfogat: 7,2 m3. Feszültség: 20 V. Tömeg: 1,9 kg. Az akkumulátor és a töltő nem tartozék.

Lítium-akkumulátor

A modern lítium akkumulátorok előnye a nagy energiasűrűség. A régebbi akkumulátortípusokhoz képest ezért kisebb tömeg és méret mellett nagy kapacitással rendelkeznek. Egy kisméretű és könnyű lítium akkumulátor tehát ugyanolyan hosszú ideig képes táplálni egy motort, mint egy többszörösen nagyobb és nehezebb ólom-sav akkumulátor.

Mi az ACCU 6020 program és milyen előnyei vannak?

Az akkumulátorral működő gépeknek számos előnye van.  Az elektromos motor csendes, és nem termel erős szagú vagy mérgező füstöt.A belsőégésű motorokhoz képest nem kell bonyolultan beindítani a motort, rendszeres karbantartást végezni, olajat és légszűrőt cserélni. Egy elektromos motor megbízhatóbb, mint egy meglehetősen bonyolult belsőégésű motor.  A hagyományos elektromos gépek fő hátránya azonban az, hogy szükség van tápkábelre. A kábel korlátozza a mozgást, és egy kis figyelmetlenség sérülhez és esetleges áramütéshez vezethet. 

Mindezek a problémák úgy oldódnak meg, hogy a gépet egy könnyű lítium akkumulátorral tápláljuk.

A modern lítium akkumulátorok könnyűek, nagy mennyiségű energiát tárolnak, és megfelelő gondoskodás mellett viszonylag hosszú élettartamúak. Hátrányuk a magasabb ár.  Az ACCU program azáltal küszöböli ki ezt a hátrányt, hogy lehetővé teszi, hogy több különböző termék egyetlen akkumulátorról működjön.  Ha például láncfűrészt, sövénynyírót, fűnyírót, magasnyomású mosót, metszőfűrészt és más olyan gépeket vásárolna, amelyekhez általában több és meglehetősen drága akkumulátorra lenne szükség, az ACCU programnak köszönhetően elég lesz csupán egy.
Csak a HECHT 5025 működéséhez van szükség egy pár 2,5 Ah-s akkumulátorra. Ezek az akkumulátorok azonban visszafelé is kompatibilisek a teljes ACCU 6020 termékcsaláddal, és felvátva is használhatók. Miközben az egyik akkumulátorral dolgozik, a másikat töltheti.

Az ACCU programmal már a vásárláskor több ezer forintot takaríthat meg. Nem kell minden egyes géphezkülönböző akkumulátorért fizetnie, elég belőle egy vagy kettő. Az akkumulátor töltéséhez szükséges áramfogyasztás alig észrevehető a mérőórán. Hasonlítsa ezt össze egy benzinüzemű fűnyíró üzemanyagárával, és adja hozzá a motorolaj vagy a légszűrő árát, amelyet szezononként legalább egyszer cserélni kell.

Egy idő után pedig, amikor az akkumulátor korlátozott élettartama miatt kifullad, csupán egy újat kell vásárolnia, és ismét megoldotta az összes gép áramellátásának problémáját.

A műhelyben vagy a garázsban egy töltő elég egy típusú akkumulátorhoz. A lítiumos akkumulátort nem kell teljesen lemerítenie, minden használat után újratöltheti, így mindig készen áll a működésre.

Az ACCU 6020 program nemcsak az Ön pénztárcáját, hanem a természetet is kíméli.

Egyetlen akkumulátor mindenhez!

Cikkszám: HECHT9250
Várható szállítási költség: 1.825 Ft
Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. május 31.

Leírás és Paraméterek

tömeg 1,9 kg
akkumulátor Li-ion x
feszültség DC20V/1x2,5Ah V/Hz
levegő sebessége 7,5 m3/min

MIÉRT A ROYALFARMOT VÁLASSZAM ?

FOLYAMATOSAN KEDVEZŐ ÁRAK
FOLYAMATOSAN KEDVEZŐ ÁRAK
VÁSÁRLÁS UTÁNI TÁMOGATÁS
VÁSÁRLÁS UTÁNI TÁMOGATÁS
100%-BAN TERMÉSZETES
100%-BAN TERMÉSZETES
VISZONTELADÓI PARTNER PROGRAM
VISZONTELADÓI PARTNER PROGRAM
GYORS KISZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁRKÉSZLET
GYORS KISZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁRKÉSZLET