Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

2024. 05. 21. 06:53:34

A jóidő beköszöntével egyre többen vágyunk arra, hogy kerti partik keretében összegyűljünk szeretteinkkel. Egy ilyen összejövetel nem csupán a finom ételekről szól, hanem az együtt töltött idő varázsáról és öröméről is. A Royalfarm kínálatában megtalálható grillezők, rácsok és tárcsák segítségével minden esemény különlegessé válik. Most megosztunk Önnel minden fontos információt és tippet, hogy a kerti sütögetés igazi gasztronómiai élmény legyen, így garantálva a tökéletes vendéglátást.

2024. 03. 15. 14:25:00
Bizonyára Ön is ámulva nézte már, ahogy egy apró vetőmagból kis palánta fejlődik, majd virágokat vagy gyümölcsöket hoz. A vetőmagok csírázása és nevelése izgalmas folyamat, amelyben Ön is részt vehet otthonában, és közelebb kerülhet a természet csodáihoz. Ezért szeretnénk megosztani Önnel néhány tippet és trükköt a vetőmagok otthoni csíráztatásához és neveléséhez.
2024. 03. 04. 11:19:25
Nosztalgia, retró és régiségek – olyan fogalmak, amelyeket már nem csak a múlt időbe helyezünk, hanem egyre inkább a jelenbe hívunk vissza. Az idei kert trendek sem térnek el ettől az úttól. Ebben a cikkben elkalauzoljuk a 2024-es év kerti trendjei között, és megmutatjuk mire számíthat idén!
2024. 02. 21. 15:47:00

Közeleg a Húsvét, és vele együtt sokakban felmerül a vágy, hogy otthonukba fogadjanak egy kis édes, aranyos nyulat. De mielőtt belevágnánk fontos tudnunk, hogy a nyúltartás jó esetben nem egy ünnepi hóbort, hanem felelősségteljes feladat. Ahhoz, hogy nyuszink egészséges és boldog legyen nálunk, biztosítanunk kell számára a megfelelő körülményeket. De semmi ok az aggodalomra, nem kell hirtelen nyúltenyésztővé válnod! Segítünk eligazodni a nyúltartás rejtelmeiben, hogy könnyedén gondoskodhass az új családtagról. Legyen szó akár az alapvető gondozásról, táplálkozásról vagy élettér kialakításáról, itt minden információt megtalálsz ahhoz, hogy nyuszid boldog és elégedett legyen otthonodban.

2024. 02. 01. 17:42:00
Bár a hideg még mindig körbeöleli kertjeinket és még nem tűnik annyira távolinak a hó sem, egyesek már kezdenek hozzálátni a kerti munkákhoz. Az első magok elvetésére ez a legideálisabb időszak. De hogyan érhetjük el a legjobb eredményeket? Most kiderítjük!
2024. 01. 17. 09:09:00

Év elején kertünk még pihen, de ez nem jelenti azt, hogy nincs vele munka. A tervezés és a beszerzések mellett vannak olyan feladatok, amelyeket nem halogathatunk. A jó kertész még a hideg téli hónapokban sem tétlenkedik, hiszen mindig van valami, amit meg kell tenni vagy előkészíteni a következő szezonra. 

2024. 01. 12. 08:49:00
Ahogy beköszönt a leghidegebb hónap, nem csak nekünk kell felkészülnünk a mínuszokra, hanem kedvenceinknek is szükségük van extra gondoskodásra. Az egyik legfontosabb dolog, amire oda kell figyelnünk, az az állatok itatójának befagyása elleni védelem, ami súlyos problémákat okozhat. Az állatok kényelme és egészsége érdekében érdemes fontolóra venni az itatómelegítők használatát. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, miért ideális megoldás a téli hónapokban ezeknek az eszközöknek a használata.
2023. 12. 20. 10:52:00
A horgászat varázslatos világában az idő megáll, és a nyugodt vízparti csendben megtalálhatjuk a békét és a kikapcsolódást. A horgászat nem csupán hobbi, hanem életforma, egy olyan tevékenység, ami összeköti az embert a természettel és a víz rejtelmeivel.
Minden horgásznak megvan a saját kedvenc módszere, legyen az busa horgászat a tó partján vagy a csendes pontyozás egy kis tavon. Az élmények gazdagságát fokozhatjuk a megfelelő felszereléssel és csalikkal. Ebben a pillanatban jövünk mi a képbe, a Royalfarm az a webáruház ahol minden megtalálható, amire a horgászathoz szükség lehet.
2023. 12. 07. 14:00:00
Ahogy beköszönt a tél, és az ünnepek varázsa még mindig a levegőben lebeg, kezdetét veszi a disznóvágás szezonja.

Bár sok helyen már Karácsony előtt leölik a hízót, a turizmus világában a valódi disznóvágások és az azokhoz kapcsolódó események igazi szezonja vízkeresztkor indul, majd január végén és február elején éri el csúcspontját. A farsangi időszak nem csupán a hideg napokat színesíti meg, hanem egyben a gasztronómiai élvezetek szezonja is.

2023. 12. 01. 08:55:28

Az élettelennek tűnő téli kerteket bearanyozzák a csipegető madárkák csicsergésükkel. A madárbarát kert fontos része az etető, és télen életmentő is lehet a közeli madaraknak. Sok madárfaj tölti nálunk a telet, ilyenkor még jobban rászorulnak az emberi segítségre. Ennek a potenciálisan kb. 50 madárfajt érintő, hónapokon át tartó madárvédelmi feladatnak évszázados hagyománya van Magyarországon.