Menü

RobAut Powder

Galamb takarmánykiegészítő por.Erős féreghajtó hatás, természetes anyagokkal.
Ár:
4.500 Ft
Cikkszám: ROB2PR
Elérhetőség: Raktáron van!
Várható szállítás: 2021. július 29.

Raktárkészlet 2 információ

Áruházunk külső raktáron lévő termékeket is forgalmaz, amelyek esetében a beszerzési és kiszállítási idő meghosszabbodik! A külső raktáron lévő termékek esetében előzetes egyeztetés szükséges! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Telefonszám: +36 20 500 6297
E-mail cím: ugyfelszolgalat@royalfarm.hu
 • Búza ikon
  Folyamatosan kedvező árak
 • Tojás ikon
  Vásárlás utáni támogatás
 • Bio ikon
  100%-ban természetes
 • Farmer ikon
  Viszonteladói partner program
 • Tojás csirke ikon
  Gyors kiszállítás és nagy raktárkészlet

Általános információk

Tulajdonságok: A RobAut természetes növényekből nyert termék, amelyek különleges szerepet játszanak a galamb étrendjében. Kiegészíti az alapanyagot és biztosítja a tiszta bélrendszert, védi a galambokat a bélrendszerben élő férgek káros hatásaitól. Ezért segíti a jó egészséget és nagyobb lehetőségeket a jó eredmények elérésére repülésekben és tenyésztésben.
Adagolás: 10 g / 1 kg takarmány
kezelés - naponta 2x 5 nap alatt. Ismételje meg egy 14 napos szünet után, minden hónapban (kb. 14 nappal a párosítás, repülés és nevelés előtt).
Nedvesítse meg a takarmányt OVIGOR olajjal (GarlisOil, OregasOil vagy OstrosOil), adjon hozzá RobAut port és keverje meg. Amint a por feltapadt a takarmány szemekre,  készen áll az etetésre.
Nettó térfogat: 300 g
Felelős szervezet / Gyártó: OVIGOR Sp. z o.o., ul. Gawędy 70 45-111 Opole - Lengyelország www.ovigor.eu, Vet. ID: PL1661017p
A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés