Menü

Rólunk

Kedves Leendő Ügyfeleink!

Webáruházunk üzemeltetése során fő célunk, hogy ne egy átlagos, rideg,  megszokott vásárló-eladó kapcsolatot építsünk ki egymás között, hanem  hogy partnerként tekintsünk egymásra.

100%-ig magyar tulajdonban lévő cégként alapelvünk, hogy az ügyfél  számunkra a legértékesebb. Rugalmasan kezelünk minden felmerülő  problémát, fontos számunkra hogy vásárlóink elégedettek legyenek, és azt kapják, amire számítottak.

Több évtizedes múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkezünk a tartástechnológia és keltetéstechnológia területén, ezen felül cégünk a Cleo (nyolcszögletű) keltetőgépek egyedüli, hivatalos márkaszervize.

Természetesen a többi típusú keltetőgép alkatrész-ellátásával és szervizelésével kapcsolatban is bátran fordulhat hozzánk. Kérdés, kérés, bármilyen probléma esetén forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén.

"A szó elszáll, az írás megmarad"

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni. A rendelésüket leadhatják  webáruházban, az info@royalfarm.hu e-mail címen vagy a jobb alsó sarokban található chaten keresztül. Kérjük ebben az esetben add meg a termék cikkszámát, a szállítási és számlázási címet, és a telefonszámot.

 

Miért válassz minket?

  • Rendkívül kedvező árak, prémium minőségű termékek
  • Folyamatos és szezonális akciók
  • Viszonteladói partner program
  • Gyártói garancia
  • Hivatalos szervíz és kereskedés
  • Termékeinket postai úton és személyesen is megvásárolhatja
  • Vásárlás utáni támogatás
  • Folyamatos raktárkészlet, gyors kiszállítás
  • Széleskörű termékpaletta, melyet folyamatosan bővítünk az igényeknek megfelelően

Ezt mondták rólunk

Nagyon elégedett vagyok a Royalfarmmal és csapatával. Hobbi tanyámhoz itt mindent megtalálok amire csak szükségem van. A kiszállítás gyorsan és pontosan történik, mindig a segítségemre sietnek, ha szakmai tanácsra van szükségem.
Hobbi haszonállat-tartó
Bálint – Hobbi haszonállat-tartó
Végre egy olyan webáruház, ahol mindent egy helyen meg tudok vásárolni a galambjaim részére. Az eszközök kiváló minőségűek, mégis kedvező áron jutok hozzájuk. Ilyen fokú rugalmasságot és segítőkész hozzáállást máshol még nem tapasztaltam.
Galamb-tenyésztő
Károly – Galamb-tenyésztő
Papagájokkal foglalkozom, nagyon nehezen jutottam hozzá a tartáshoz szükséges felszerelésekhez, hiszen nem a fővárosban lakom. Örülök hogy megtaláltam a Royalfarmot, így mindent időben be tudok szerezni, ami a keltetéshez, a fiókák felneveléséhez szükséges.
Hobbiállat-tartó
Petra – Hobbiállat-tartó

Szolgáltató adatai

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Amazon Outlet Trade Kft.
Szolgáltató székhelye: 2340 Kiskunlacháza, Szent Imre út 37.
Szolgáltató telephelye: 2340 Kiskunlacháza, Dózsa györgy út 277.
Cégjegyzékszám: 13-09-163459
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: amazonoutletkft@gmail.com, ugyfelszolgalat@royalfarm.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 20 500 6297
Adószám: 24307112-2-13

 

A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés