Menü

Tartályos etető pazarlásgátlóval és központi fémrúddal 20 l

Ár:
6.850 Ft
Cikkszám: 2120
Elérhetőség: Nincs készleten!
Várható szállítás: 2022. augusztus 29.

Raktárkészlet 2 információ

Áruházunk külső raktáron lévő termékeket is forgalmaz, amelyek esetében a beszerzési és kiszállítási idő meghosszabbodik! A külső raktáron lévő termékek esetében előzetes egyeztetés szükséges! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Telefonszám: +36 20 500 6297
E-mail cím: ugyfelszolgalat@royalfarm.hu
 • Búza ikon
  Folyamatosan kedvező árak
 • Tojás ikon
  Vásárlás utáni támogatás
 • Bio ikon
  100%-ban természetes
 • Farmer ikon
  Viszonteladói partner program
 • Tojás csirke ikon
  Gyors kiszállítás és nagy raktárkészlet

Általános információk

Sokoldalú és megbízható, ahogy azt a garatadagolókat használó emberek megkövetelik, tökéletes eszköz az állatok egyszerű és pazarlás nélküli etetésére. Kiválóan alkalmas az idősebb és a felnőtt állatok etetésére is.

Az alátámasztás egy függőleges rúdból és egy keresztdarabból áll, mindkettő fémből készült.
A rúdon három lyuk van, amelyek lehetővé teszik a lemezen lévő takarmány mennyiségének megfelelő szabályozását. A beállítás egy hasított csapnak köszönhető, amely rögzíti a műanyag hengert a kívánt magasságban. A rúd felső részén található lyuk lehetővé teszi az etető felakasztását.
A  pazarlásgátló részt  (a műanyag henger szerves része) kifejezetten az állatok megfelelő táplálkozásának lehetővé tételére tervezték. Megakadályozza azt is, hogy csőrükkel kidobják a takarmányt az etetőből. A takarmánynak így nem lesznek maradékai, így a nem kívánt állatok többé nem találnak eledelt a földön.
Ezenkívül az adagoló fedéllel rendelkezik, amely megvédi a takarmányt a szennyeződéstől. Ezenkívül egy 4 lábas készletet lehet elhelyezni a lemez alján található speciális foglalatokba, hogy az etetőt 65 mm-rel megemelje a talajtól, garantálva ezzel a tisztább takarmányt és megkönnyítve a felnőtt állatok számára a takarmány elérését.

Műszaki paraméterek

Súly 1.608 kg
Kapacitás 20L
Teljes magasság 495mm
Takarmány pellet ∼15kg
Állatok/etető 10 csirke
A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés