Menü

Tartályos etető pazarlásgátlóval és műanyag menetes rúddal 20 l

Ár:
4.900 Ft
Cikkszám: 2121
Elérhetőség: Raktáron van!
Várható szállítás: 2021. január 21.
 • Búza ikon
  Folyamatosan kedvező árak
 • Tojás ikon
  Vásárlás utáni támogatás
 • Bio ikon
  100%-ban természetes
 • Farmer ikon
  Viszonteladói partner program
 • Tojás csirke ikon
  Gyors kiszállítás és nagy raktárkészlet

Általános információk

Sokoldalú és megbízható, ahogy azt a garatadagolókat használó emberek megkövetelik, tökéletes eszköz az állatok egyszerű és pazarlás nélküli etetésére. Kiválóan alkalmas az idősebb és a felnőtt állatok etetésére is.

Az alátámasztás egy függőleges rúdból és egy keresztdarabból áll, mindkettő tartós műanyagból készült.
A rúd és keresztdarab fel vannak szerelve egy menetes rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy a lemezen lévő adagolási mennyiséget igény szerint adagolja. A beállítás a henger elforgatásával történik. Ezenkívül az innovatív kattintási rendszer megakadályozza, hogy maga a henger véletlenül megforduljon, ezáltal megakadályozva, hogy az állatok megváltoztassák a beállítást.A rúd tetején lévő lyuk lehetővé teszi az adagoló akasztását.
A  pazarlásgátló részt  (a műanyag henger szerves része) kifejezetten az állatok megfelelő táplálkozásának lehetővé tételére tervezték. Megakadályozza azt is, hogy csőrükkel kidobják a takarmányt az etetőből. A takarmánynak így nem lesznek maradékai, így a nem kívánt állatok többé nem találnak eledelt a földön.
Ezenkívül az adagoló fedéllel rendelkezik, amely megvédi a takarmányt a szennyeződéstől. Ezenkívül egy 4 lábas készletet lehet elhelyezni a lemez alján található speciális foglalatokba, hogy az etetőt 65 mm-rel megemelje a talajtól, garantálva ezzel a tisztább takarmányt és megkönnyítve a felnőtt állatok számára a takarmány elérését.

Műszaki paraméterek

Súly 1,466 kg
Kapacitás 20L
Teljes magasság 495 mm
Takarmány pelletben 15 kg
Állatok/etető 10 csirke
A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés