Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
74.990 Ft

HECHT 5038 - Akkumulátoros hajtás nélküli fűnyíró, akku+töltő nem tartozék

Ár:
74.990 Ft

A HECHT 5038 egy könnyű, hajtás nélküli akkumulátoros fűnyíró, amely akár 600 m2-es kertek rendszeres fűnyírására is alkalmas a lenyírt füvet egy 40L fűgyűjtőkosár tárolja. 38 cm-es munkaszélesség. A kaszált terület tényleges területét azonban befolyásolhatja a kaszált fű magassága és minősége.  Előnye, hogy magától a fűnyírótól külön töltődik a töltőn az akkumulátor, így nem okoz gondot két akkumulátor vásárlása és fűnyírás közben történő feltöltése.

A fűnyíró alváza könnyű, de ugyanakkor strapabíró, korrózió (rozsdásodástól ) védett készülék. A műanyagház borítja . A fogantyú gyorsfeszítő rendszerrel van az alvázhoz rögzítve, amely lehetővé teszi a fűnyíró szállítása vagy tárolása érdekében könnyen és gyorsan összecsukható. A motor indítására szolgáló kar a fogantyú teljes szélességében meg van vezetve, ami megkönnyíti a kezelést, ugyanakkor egy biztonsági gomb biztosítja a gép véletlen beindítása ellen .

Az akkumulátoros meghajtó csendes, környezetbarát, és a fűnyíró vezérlése ezzel a hajtástípussal nagyon egyszerű. Az első kerék 6 col a hátsó kerék 9 col A működést semmilyen tápkábel nem korlátozza, a fűnyírót nem kell bonyolult indítani, és a karbantartás is egyszerű, ami alapvetően csak a fűnyíró tisztítását és az akkumulátor feltöltését, a mozgó alkatrészek időnkénti zsírozását és a kés élezését foglalja magában.

Ez a termék az ACCU 5040 program része, amellyel egyedülálló módon képes futtatni 24 terméket egy típusú akkumulátorral. Minden az ACCU 5040 programmal megjelölt termék teljes mértékben kompatibilis az HECHT 005040B, HECHT 005025B és 005050B (, töltő HECHT 005046) típusú akkumulátorral. A legfőbb előnye nem csak a költségek csökkentése, hanem az a tény is, hogy az akkumulátor teljesen kihasználható annak teljes élettartama alatt.

Az akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza a csomag.

Cikkszám: HECHT5038
Várható szállítási költség: 1.825 Ft
Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. május 31.

Leírás és Paraméterek

A Hecht akkumulátoros fűnyíróval könnyen és gyorsan, „kötöttségek” nélkül lenyírhatja pázsitját. A gép műanyag házzal rendelkezik, jelentősen csökkentve annak súlyát. Az akkumulátor teljesítményét nagy mértéken befolyásolja a fű mérete és a levágandó terület milyensége. Munkaszélessége 38cm, a levágott füvet 40l-es gyűjtőkosárban gyűjti, melyen telítettség jelző található. A vágási magasság 25, és 75mm között állítható. Az akkumulátoros fűnyíró nagy előnye, hogy nincs kábel, amit húzni kell magunk után, vagy robbanómotor ami sok karbantartást igényel. Sokkal csendesebb, mint elektromos ill. benzinmotoros társai. ACCU 5040 program Ez a termék az ACCU 5040 program része, amellyel egyedülálló módon képes futtatni 22 terméket egy típusú akkumulátorral. Minden az ACCU 5040 programmal megjelölt termék teljes mértékben kompatibilis az HECHT 005040B, HECHT 005025B és 005050B típusú akkumulátorral. A legfőbb előnye nem csak a költségek csökkentése, hanem az a tény is, hogy az akkumulátor teljesen kihasználható annak teljes élettartama alatt.
munkaszélesség 38 cm
tömeg 16,4 kg
vágási magasság 25-75 mm
gyűjtőkosár 40 l
Akkumulátor Li-ion DC 40V Ah
ACCUprogram 5040 x
műanyag ház x
ajánlott terület 600 m2
kerekek első/hátsó átmérője 6/9 coll

MIÉRT A ROYALFARMOT VÁLASSZAM ?

FOLYAMATOSAN KEDVEZŐ ÁRAK
FOLYAMATOSAN KEDVEZŐ ÁRAK
VÁSÁRLÁS UTÁNI TÁMOGATÁS
VÁSÁRLÁS UTÁNI TÁMOGATÁS
100%-BAN TERMÉSZETES
100%-BAN TERMÉSZETES
VISZONTELADÓI PARTNER PROGRAM
VISZONTELADÓI PARTNER PROGRAM
GYORS KISZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁRKÉSZLET
GYORS KISZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁRKÉSZLET