Menü

Ovigritt 4 EKO 2,5kg

(HU) Mix természetes ásványianyagokkal - galambok számára tervezve.
Ár:
975 Ft
Cikkszám: OV 4E
Elérhetőség: Nincs készleten!
Várható szállítás: 2022. augusztus 29.

Raktárkészlet 2 információ

Áruházunk külső raktáron lévő termékeket is forgalmaz, amelyek esetében a beszerzési és kiszállítási idő meghosszabbodik! A külső raktáron lévő termékek esetében előzetes egyeztetés szükséges! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Telefonszám: +36 20 500 6297
E-mail cím: ugyfelszolgalat@royalfarm.hu
 • Búza ikon
  Folyamatosan kedvező árak
 • Tojás ikon
  Vásárlás utáni támogatás
 • Bio ikon
  100%-ban természetes
 • Farmer ikon
  Viszonteladói partner program
 • Tojás csirke ikon
  Gyors kiszállítás és nagy raktárkészlet

Általános információk

Analitikai összetevők: Nyers hamu 76%, kalcium 37%, kálium 16,5%,agyag 4,3%, magnézium 0,90%, nátrium 0,27%, foszfor 0,03%, lizin 0%, metionin 0%.

Összetétel: Kalcium-karbonát, természetes ánizs

Tulajdonságok: Könnyen felszívódó szemcsék, amelyek a legszükségesebb természetes úton elérhető nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmazzák. Biztosítja az egészséges növekedést és a csontrendszer megfelelő kialakulását, különösen a fiatal galamboknál. A szezonban kalciumot és magnéziumot is biztosít a szervezet számára. Biztosítja az idegrendszer és az izomrendszer helyes működését, támogatja az új tollak képződését és javítja az immunitást. Megakadályozza a veszélyes mérgezést a terepen.

Kellemes illata van a természetes ánizsnak.

Adagolás: Az OviGrit 4 Eko-t az egész év során korlátlanul fogyaszthatják a galambok. Külön tálkákban kell adagolni, a „kevesebb, de gyakrabban” szabály szerint, a takarmányszennyezés és a por leülepedésének elkerülése érdekében.

Nettó térfogat: 2,5kg

Felelős szervezet / Gyártó: OVIGOR Sp.z o.o., ul. Gawędy 70 45-111 Opole - Poland www.ovigor.eu, állategészségügyi azonosító: PL1661017p

A Royalfarmnál komolyan vesszük az állattartást.

Keresés